Лайм

Ресторан приготував бургер на 32 тисячі калорій - блюдо подарують кожному, хто зможе його доїсти

Вага гігантського бургера - 12 кг

Ресторан Madihah's в англійському місті Воркінгтон запропонував відвідувачам незвичайне блюдо - двенадцатікілограммовий бургер, калорійність якого дорівнює 56 стандартним гамбургерам. Видання The Sun повідомляє, що один лише сир в його складі містить більше 2000 калорій, не кажучи вже про 10 кг яловичих котлет і 20 скибочок бекону.

Фото: thesun.co.uk

"Одна тільки яловичина містить близько 30 000 калорій, а сир - 2 000 калорій. Тому навіть просто з'їсти сир буде проблемою, - описав новинку кухар Кайл Барлоу. - Я на 100% впевнений, що ніхто його не доїсть. Ми зібрали 56 гамбургерів, щоб вийшла одна гігантська порція їжі. Але якщо у вас вийде його з'їсти, платити не потрібно".

Бургер-гігант буде з'являтися в меню по понеділках, його ціна - 30 фунтів стерлінгів (1089 грн), які клієнту повернуть, якщо він зможе його доїсти. Madihah's попередили, що калорій в ньому досить, щоб забезпечити добову потребу 14 людей. Картопля фрі, звичайно ж, додається.

Фото: thesun.co.uk

  • Тим часом найбільш повільна музична композиція в світі вперше за 7 років змінила акорд. Її повна тривалість - 639 років.
  • Австрієць Йозеф Кеберле роздягнувся до плавок і заліз в контейнер, по самі вінця наповнений кубиками льоду. Там він провів більше двох годин - і вижив.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також