Лайм

Дівчина показала, чому не варто робити маску з куркуми - тепер її обличчя виглядає як жовтий смайлик

Але якщо порошок змішати з іншими інгредієнтами, то буде зовсім інший результат

У гонитві за красою дівчата часто вдаються до народних засобів. Деякі з них дійсно заслуговують на увагу, але є такі рецепти, які перед використанням краще перевірити.

Мешканка Індонезії за порадою своєї мами зробила маску для обличчя з куркуми, і поділилася результатом з фоловерами в Twitter. На фото видно, що жовтий пігмент спеції не змивається, і тепер індонезійка схожа не на принцесу, а на смайлик.

Фото: twitter.com/ibuibuyakult

Куркума дійсно використовується в косметології, вона має антисептичні та антибактеріальні властивості, здатна знімати запалення, почервоніння, покращувати колір обличчя, скорочувати зморшки та розгладжувати шкіру. Але мама дівчини, ймовірно забула сказати їй про пропорції. Дівчині знадобилося декілька днів, щоб повернути шкірі обличчя колишній колір.

Користувачі мережі відреагували на історію індонезійки: хтось відверто сміється, а хтось ділиться порадами, як правильно робити маску з куркуми. З ким її тільки не порівняли.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

"Ви використовували занадто багато куркуми! Раніше я використовувала куркуму в своїй масці, але вона ніколи не залишала жовтих плям. Спробуй змішати куркуму з вівсянкою та сухим молоком, щоб була не тільки куркума", - порадила одна з дописувачок.

  • Бажання жінки бути красивою (за всяку ціну!) було в усі часи. Однак, оглядаючись назад, в минулому було декілька дуже дивних прийомів краси, які сьогодні нам здаються смішними та чудирнацькими.
  • Дівчина поскаржилася на виробників косметики, які нібито економлять на своїх клієнтах. Але замість підтримки отримала пояснення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео