Лайм

Кім Кардаш'ян з шиком відзначила 40-річчя, але фото її розкішної вечірки викликали гнів і глузування

Селебріті відсвяткувала ювілей на приватному острові

21 жовтня Кім Кардаш'ян виповнилося 40 років, і круглу дату знаменитість відзначила з особливою помпою. У компанії родини та друзів Кім вирушила на приватний острів, засипавши соцмережі фотографіями шикарної вечірки. Незважаючи на другу хвилю епідемії Covid-19, ніхто з гостей Кардаш'ян не носив захисних масок, і цей факт не на жарт розлютив користувачів мережі.

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

"Я не думаю, що до COVID хто-небудь з нас дійсно цінував, яка це проста розкіш - подорожувати і бути разом з сім'єю і друзями в безпечному середовищі, - написала Кім в Instagram. - Після 2 тижнів постійних перевірок здоров'я я попросила всіх дотримуватися карантину і здивувала своє найближче оточення поїздкою на приватний острів, де ми могли прикинутися, що все нормально. Ми танцювали, їздили на велосипедах, плавали біля китів, каталися на байдарках, дивилися фільм на пляжі і багато іншого. Я розумію, що для більшості людей це зараз недосяжно, тому в такі моменти мені нагадують про те, наскільки привілейоване моє життя".

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

Хоча Кардаш'ян визнала свої привілеї, публіка не змогла спокійно пройти повз її публікації.

"Я не бачив свою сім'ю вже 4 місяці, бо я працюю на громадській роботі. Я абсолютно наляканий можливістю передати Covid моїм вразливим батькам. Сподіваюся, вам було весело прикидатися, що все нормально. Але подумайте про тих з нас, хто залишається в реальному світі ", - пишуть у відповідь користувачі Twitter. - "Дуже весело читати це, коли сьогодні звільнили половину мого офісу". "Всі, хто розсердився на цей твіт, просто заздрять тому, що не додумалися полетіти на своїх літаках на приватні острови. Це так очевидно, але Кім - єдина, хто подумав про це. Ось чому вона візіонер, а ви всі застрягли на роботі" .

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

Багато користувачів соцмереж також іронізували над спробою Кардашьян прикинутися, що все нормально. Вони процитували її слова і знайшли дуже багато схожих ситуацій в кіно і серіалах, герої яких теж влаштували бенкет напередодні катастрофи. Жартівники згадали оскароносних "Паразитів", епізод "Криваве весілля" у "Грі престолів", хоррор "Сонцестояння" і картину Босха "Останній суд".

  • Раніше Кім Кардаш'ян показала своїх відомих сестер до пластики, і головне питання її підписників - хто ці люди? Користувачі не впізнали зірок "Сімейства Кардаш'ян", що, втім, і не дивно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео