Лайм

ЦРУ запропонувало людям пройти новий тест на уважність - на цей раз на тему Хеллоуїну

Цікаво, а ви зможете знайти відмінності?

Напередодні Хеллоуїна ЦРУ опублікувало загадкові знімки, за допомогою яких кожен зможе перевірити свою спостережливість. Найуважнішим пропонується відшукати не 10 відмінностей, як в стандартних головоломках, а 13.

На офіційній сторінці центрального розвідувального управління в Twitter опубліковано твіт, що складається з двох картинок. На них зображені кладовища, гарбузи, кажани, привиди та відьми на мітлах. "Ви зможете помітити приховані відмінності?", - написало агентство. Давайте подивимося, чи впораєтеся з цим завданням ви? А відповіді ми надамо нижче.

Фото: twitter.com/CIA

Впевнені, що цей тест не став надто складним для справжніх знавців. Але все ж пропонуємо перевірити, чи те ви знайшли. Далі ми публікуємо картинку з відповідями, на яких видно 13 розбіжностей.

Отже, якщо ви побачили всі відмінності - ви справжній шпигун. А всім іншим необхідно трохи "підтягнути" свою уважність.

Фото: twitter.com/CIA

  • Раніше ЦРУ показало дві практично однакові картинки і запропонувало відшукати 10 відмінностей. Люди зраділи, адже порахували загадку легкою, хоча під силу вона виявилася не всім.
  • Також в соцмережах стала популярною нова картинка-загадка - в середньому люди знаходять 10 відмінностей за хвилину. Думаєте, вам під силу? Спробуйте, у вас всього 60 секунд!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео