Лайм

Наречена поскаржилася на сукню, яку замовила в інтернеті - відповідь продавця змусив її горіти від сорому

Забавна історія до Всесвітнього дня шопінгу

Наречена з США вирішила спростити весільні клопоти та замовила сукню в інтернет-магазині. Отримавши посилку, дівчина прийшла в сказ, адже наряд був не таким, яким вона його бачила на сайті. Пізніше виявилося, що проблема була зовсім не в одязі.

Своєю історією американка поділилася на сторінці в Facebook. Дівчина на своєму прикладі показала, як через свою неуважність та поспіх ледь не залишилася без весільної сукні. Цей досвід наречена точно запам'ятає надовго, і не тільки вона.

Фото: facebook.com/paramedicblaise

Дівчина розповіла, що як тільки отримала сукню, то відразу захотіла її приміряти. Одягнувши її, наречена зрозуміла, що це не те, в чому вона хоче піти під вінець. Замість жіночного вбрання вона отримала безформне щось.

Фото: facebook.com/paramedicblaise

Недовго думаючи американка вирішила написати скаргу. Вона зробила пару знімків в сукні та відправила фото продавцеві, прикріпивши гнівне повідомлення.

Фото: facebook.com/paramedicblaise

Через деякий час на електронну пошту прийшла відповідь від магазину. Побачивши слова всередині, дівчина стала червоніти, але на цей раз не від злості, а від сорому. Вони написали: "Ви одягаєте сукню навиворіт. Будь ласка, виверніть його на правильну сторону".

Послухавши поради продавця, вона побачила перед собою ту саму сукню мрії. Так ніяково вона не відчувала себе ніколи в житті.

Фото: facebook.com/paramedicblaise

"Хто знав, що вони відправляють весільні сукні навиворіт? Сукня насправді була красива. Іноді не важливо, яка освіта у нас за плечима. Нам все одно може не вистачити здорового глузду одягнутися правильно. Напевно, вони не оцінили моє нервове повідомлення, і цей пост - найменше, що я можу зробити, щоб подякувати їм за "усунення" проблеми (проблема була в мені). Але я сподіваюся, що вони добре посміялися. І ви всі теж", - написала автор поста.

Фото: facebook.com/paramedicblaise

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео