Лайм

Пара влаштувала романтичну фотосесію в костюмах динозаврів, і це найкраща ідея закоханих

Фотографії заручин вийшли більш ніж оригінальними

Дженна Крупар і Джош Реттіг вирішили одружитися і зробити кілька пам'ятних фотографій на честь заручин. Але пара не захотіла йти протоптаним шляхом традиційних романтичних фотосесій і затіяла щось по-справжньому особливе.

Фото: Jenna Krupar / Facebook

"Я бачила так багато гарних фотосесій на Facebook і на весільних сайтах. Так, це чудові фотографії, але це не по-нашому, - розповіла Дженна виданню Insider. - Я все думала, що було б непогано зробити кілька знімків, бо у нас в основному були селфі. Але ми обидва не хотіли традиційних фотографій".

Закохані попросили свою подругу-фотографа зробити кілька стандартних портретів "для мам", а потім переодягнулися в надувні костюми динозаврів. Такий креатив зробив їх справжніми зірками інтернету.

Фото: Iva Hall / Insider

"Я любила динозаврів з першого класу і так і не виросла з цього. Ми тільки-но отримали ці надувні костюми на Хелловін і подумали: а що коли взяти їх з собою на фотосесію? - розповіла наречена. - Ми бігали лісом в цих гігантських костюмах і відчували себе 5-річними, бо що в них ти такий незграбний. Я дійсно не могла бачити фотографа в деяких позах, але я орієнтувалася на її хихикання".

Фото: Iva Hall / Insider

Фото: Iva Hall / Insider

Тепер ми знаємо, як виглядав би "Парк юрського періоду", якби був романтичною комедією. Весілля Крупар і Реттіга заплановане на жовтень 2021 року і залишається лише гадати, яким буде їхнє весільне вбрання.

  • Пара не пошкодувала весільного вбрання заради ефектних фото. Результат був того вартий, адже креативна наречена ризикнула скупатися в озері у весільній сукні.
  • Премія Belief Awards, що нагороджує організаторів і дизайнерів найкрасивіших і найбільш оригінальних весіль, оголосила переможців 2020 року. Ось 10 приголомшливих весільних фото, відзначених престижною нагородою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео