Лайм

Яким буде карантин вихідного дня? Відповідають художник Олександр Грехов та його нова ілюстрація

Новий підхід до боротьби з пандемією викликав у соцмережах масовий подив

В Україні ввели так званий карантин вихідного дня - він вступить в силу з 14 по 30 листопада, при цьому нові обмеження діятимуть з 00:00 суботи до 00:00 неділі.

Новий підхід до боротьби з пандемією коронавіруса викликав у соцмережах подив, хвилю іронії та збурень. Зокрема, з боку власників малого бізнесу, які побоюються непосильної шкоди. Своє бачення карантину вихідного дня в новій ілюстрації передав і художник Олександр Грехов.

На особистій сторінці у Facebook Грехов опублікував картинку з коронавірусом, який відмовляється від роботи у вихідні. "Сьогодні не працюю. У мене карантин вихідного дня", - говорить частка Covid-19, відпочиваючи на шезлонгу.

Фото: Facebook / Oleksandr Grekhov

Ну а якщо серйозно, карантин вихідного дня має на меті закриття ресторанів, салонів краси, кінотеатрів, розважальних і торгово-розважальних центрів. У суботу та неділю працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки і громадський транспорт.

  • Вчені зі Стенфордського університету провели дослідження в 10 великих містах США та розповіли, в яких місцях люди заражаються Covid-19 найчастіше. Магазини в бідних районах виявилися найбільш небезпечними локаціями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео