Лайм

Зухвалий злодій вломився в ресторан, приготував піцу і зник з місця на машині доставки

Поліція обурилася нахабством грабіжника

У Каліфорнії поліція заарештувала чоловіка, який вирішив приготувати піцу під час пограбування ресторану. Дивну поведінку злодія засняли камери відеоспостереження на кухні закладу, пише Insider.

Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ та поліції, 25-річний Оскар Санчес проник в піцерію під покровом ночі, забрав 500 доларів з каси, пиво і електроніку. Перш ніж покинути місце злочину, він вирішив погратися у кухаря.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Fullerton Police Department (@fullerton_pd)

"У цього хлопця вистачило нахабства не тільки вдертися до ресторану і вкрасти планшети і гроші! Перш ніж він викрав їхню машину для доставки, він не зміг встояти перед можливістю приготувати собі основу для піци! - сказали у відділку. - Чи потрібно говорити, що у в'язниці не подають його улюблену їжу?"

Менеджер ресторану констатував, що подібний інцидент стався з ними вперше за 17 років роботи. Горе-грабіжника тим часом затримали. Крім нальоту на піцерію, його також підозрюють у великій крадіжці і ще одному пограбуванні зі зломом.

  • Раніше невдаха-злодій придумав зухвалий спосіб пограбувати банк, але вийшло так, що сам себе посадив за ґрати. Помилка грабіжника здивувала навіть суддів, які багато бачили.
  • 6-річні очевидці ДТП намалювали для поліції портрети жінки, яка збила дорожню огорожу і втекла з місця події. Тепер винуватиці точно не сховатися, адже смішні дитячі малюнки стали справжнім доказом!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео