Лайм

Художник показав, як герої класичних картин вписуються в українські реалії - від його експериментів смішно й трохи сумно

Свій проект хлопець назвав "Повсякденне життя богів"

Український художник Олексій Кондаков знайшов цікавий спосіб поєднати минуле та сьогодення: за допомогою фоторедактора він поміщає персонажів класичних картин в сучасну обстановку.

Серію незвичайних цифрових зображень під назвою "Повсякденне життя богів" майстер публікує в Instagram. Сьогодні за творчістю українця стежать 140 тисяч фоловерів, що є непоганим показником того, що його роботи людям подобаються.

Фото: instagram.com/alksko

Роботи художника створюють цікавий контраст між тонким й виразним мистецтвом епохи Відродження та іноді нудними сценаріями повсякденного життя. На знімках герої картин, як прості жителі великого міста, торгують на ринках, чекають своєї черги на заправці, займаються домашніми справами та проводять час в поїздах.

Фото: instagram.com/alksko

Олексій почав цей проект у 2015 році. Більшість фотографій зроблені в Києві.

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

Фото: instagram.com/alksko

  • Дивіться також на theLime, як художник за допомогою штучного інтелекту "оживляє" героїв відомих картин та грошових купюр. Ми зібрали найцікавіші його роботи.
  • Фотограф з Голландії Ард Гелінк завойовує серця користувачів соцмереж вражаючими колажами з улюбленими знаменитостями. Він бере портрети зірок на початку їх шляху і вже в зрілому віці, і монтує їх на одному знімку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео