Лайм

Жінка засумувала на карантині і відкрила ресторан для бурундука - її клієнт в захваті, як і ми

Пухнастого відвідувача балують різноманітним меню і оригінальним декором

Під час карантину ресторанний критик Анджела Хансбергер з Джорджії залишилася без роботи, але вимушена відпустка подарувала їй незвичайну розвагу. У квітні креативна жінка отримала в подарунок мініатюрний дерев'яний стіл, який мав стати годівницею для білок. Анджела тимчасово залишила його на ганку, і вже через кілька годин у неї з'явився перший пухнастий клієнт, NY Post.

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

"Коли я вперше побачила бурундука, він сидів там, як крихітна людина. Його лапи лежали на столі! - згадує 50-річна Хансбергер. - Він їв горіхи, поки я дивилася і сміяалася. Потім я почала годувати його кожен день".

Надихнувшись вдячним клієнтом, жінка прикрасила заклад скатертиною і вазою з викинутого шматка пластика. Бурундук, який отримав ім'я Мунк, став її постійним відвідувачем, і незабаром вона змайструвала барну стійку, додаткові столики, крихітний посуд і затишний декор.

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

"Він приходить з 9 до 11:30 ранку, часто сидить за столом і чекає, поки я приготую їжу, - розповіла Анджела. - Іноді він виходить ввечері, і я його пригощаю. Меню постійно змінюється. Я роблю майже все з горіхів, ягід, злаків і овочів, а також з трав, які ростуть в моєму саду".

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

За словами Хансбергер, маленький ресторан і пухнастий клієнт допомогли їй впоратися з тривогою через пандемію. Також миле хобі зробило жінку популярною в соціальних мережах: зараз на її аккаунт в Instagram підписано понад 15 тис. чоловік.

Фото: https://www.instagram.com/englishanj/

  • Що буде, якщо напоїти білку? Відповідь на це питання дізналася мешканка Міннесоти, яка залишила у дворі миску з кислими грушами.
  • Раніше мешканка Великобританії виявила в годівниці для птахів соню. Виявилося, гризун заліз в пластикову трубу і почав бенкетувати, але не врахував, що набите черевце завадить йому вибратися назад.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак