Лайм

Дизайнер придумала сукню-ковдру для роботи вдома - ідеальний наряд для тих, кому важко встати з ліжка

Коронавірусна мода вона така

Латвійський дизайнер Санта Купча представила колекцію суконь під назвою "Маскарад людини, яка застрягла вдома". Цей одяг присвячений пандемії та призначений для тих, хто в нинішніх реаліях змушений працювати поза офісом.

Кожен предмет одягу дуже нагадує м'яку пухову ковдра, з якої так не хочеться вилазити вранці. Як каже дизайнер, її вбрання можна надягати на нижню білизну або просто на голе тіло.

Фото: santakupca.com

Колекція була створена з матеріалів, які Санта знайшла в своєму будинку під час ізоляції, включаючи наповнювач зі старої ковдри та залишки атласної тканини.

Фото: santakupca.com

На одній з суконь надрукований візерунок з використаного календаря, де кожен з минулих днів перекреслений зеленим маркером. Як пояснює дизайнер, цей принт - нетерплячий підрахунок днів, коли нарешті закінчиться карантин. Крім суконь в колекцію також входять м'які капелюшки.

Фото: santakupca.com

Купча впевнена, що сукня-ковдра не тільки створить затишок та комфорт на тимчасовому робочому місці, але й вразить співрозмовників під час віддалених відеозвонків.

Фото: santakupca.com

Фото: santakupca.com

  • Канадський бренд Henri Vézina представив колекцію чоловічого одягу для роботи з дому. Дизайнери пропонують чоловікам працювати тільки в піджаках та сорочках, забувши на деякий час про брюки. Адже все одно їх ніхто не побачить.
  • У продаж надійшла сукня, яке дуже актуальна у коронавірусні часи. Одягаючи таке вбрання, дівчата можуть не хвилюватися, якщо раптом під рукою не опиниться захисної маски для обличчя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео