Лайм

Веселий тато влаштував запальні танці на відео дочки, але хто ж знав, що це був дистанційний урок

Впевнені, що цей ролик точно підніме вам настрій

Американець Айзек Джонс показав всьому світу, що тати теж можуть дуріти. Правда, ставати інтернет-зіркою він не планував. Чоловік весело проводив вечір в колі родини і навіть не підозрював, що наступного дня прокинеться знаменитістю.

Айзек побачив, що його дочка Делейні записує відео. Вона включила пісню Uptown Funk і почала розповідати, що збирається зайнятися орігамі. Наївний тато вирішив, що дівчинка знімає ролик для себе і захотів внести в нього трохи юморинки. Він почав плескати в долоні та пританцьовувати в такт музиці.

Фото: Кадр з відео

Спочатку дівчинка не помічала танцюючого батька на задньому плані, а потім сказала, що "це просто її тато", і продовжила презентацію. Але чоловік вирішив не обмежуватися сольним танцем, він взяв на руки молодшого сина і почав трясти його під музику. Спочатку він робив це за спиною доньки, але потім підніс малюка прямо до камери і почав видавати звуки.

У цей момент в кадрі з'являється старший брат Делейні, який за прикладом тата починає підспівувати. Незважаючи на веселий хаос, який панує навколо неї, дівчинка спокійно продовжує займатися своїми творчими справами. "Що не так з цією сім'єю? Я просто намагаюся займатися виробом", - говорить дівчинка на камеру і продовжує клеїти виріб.

Наступного дня мама дівчинки перевіряла шкільний додаток дочки й натрапила на це відео. Виявилося, що Делейні виконувала шкільне завдання, і знімала відео для вчителя.

  • Художник і фотограф Кевін Карден вже десять років захоплюється Фотошопом і редагуванням фотографій. Набивши руку, талановитий тато перетворює знімки з дітьми в справжні екшн-сцени, що нагадують фільми Marvel.
  • Молода мама з Норвегії Джейда Нордаль показує своє повсякденне життя в забавних коміксах. Її будні наповнені дитячим криком, втомою, недосипом, але при цьому, материнським теплом та любов'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також