Лайм

Здається, ми на деякий час втратимо Потапа - ні, він не пішов з музики, просто з PS5 не може бути інакше

Самі розумієте...

Схоже, шанувальники гурту Mozgi на певний час втратять із поля зору її лідера та ідейного натхненника Потапа. Ні-ні, він не йде з музики і не робить паузу в кар'єрі. Просто продюсер - один з тих щасливчиків, які вже отримали новеньку PlayStation 5. Ну а тут вже самі розумієте...

Новинкою Потап поділився в Instagram, фоловери одразу ж все зрозуміли і почали прощатися з музикантом щонайменше до нового року.

Фото: Instagram / Oleksii Potapenko

"Опа!!!" - написав він під знімком ще запакованої консолі. Першим в нову реальність Потапа провів шоумен Гарік Харламов: "До побачення!" - відповів він. Потап не став заперечувати, що залипне за новими іграми, і відповів Харламова - "До нового року!"

Інші ж підписники привітали репера з чудовим придбанням, але також погодилися, що побачать його нескоро: "Ооо, ясно. Прощавай, Потапе!", "Побачимо тебе через півроку. Можливо", "Бувайте, Потапе".

  • Нова консоль PlayStation 5 компанії Sony стала однією з найбільш очікуваних новинок 2020 року. Ажіотаж на старті її продажів зашкалював. Розробники назвали запуск PS5 найбільшим в історії.
  • Читайте також на theLime, чому люди злі на Потапа. Нещодавно репер вибачився за скандальний кліп Наді Дорофєєвої, а далі спробував пояснити свій фіт з Ольгою Бузовою, але вийшло так собі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео