Лайм

У Данії стали показувати мультик про чоловіка з найдовшим пенісом - дітям новинка сподобалася, а ось дорослим не дуже

Всього було знято 14 серій

У Данії на дитячому телеканалі DR Ramasjang стали транслювати мультфільм "Джон Діллерман" (John Dillerman), головним героєм якого є власник "найдовшого пеніса" в світі.

Новинка призначена для дітей віком від 4 до 8 років, і з моменту виходу на екрани викликала чимало здивувань з боку дорослого глядача, пише RTL Today.

У мультику показаний смішний дивак з пікантною особливістю - величезним статевим органом. При цьому своїм виглядом пеніс нагадує смугасту змію або мотузку, а будь-які натяки на сексуальний контекст повністю відсутні.

За сюжетом супергерой намагається впоратися зі своєю "змією" і навіть допомогти іншим людям з рішенням деяких труднощів. Наприклад, коли потрібно згасити в сусідньому дворі пожежу або підняти прапор.

Після виходу серіалу на екрани в соцмережах почалася бурхлива дискусія: хтось вважає мультфільм неприйнятним для дітей і звинувачує авторів в пропаганді педофілії, а хтось захищає проект і дякує за гумор.

Спори глядачів остаточно вирішив глава DR Ramasjang Мортен Сков Хансен. Він заявив, що трансляція "Джона Діллермана" продовжиться, зазначивши, що в розвиток шоу внесла вклад датська асоціація сексуальної освіти Sex & Samfund. Всього було знято 14 серій.

Фото: DR Presse

  • В арт-парку Бразилії встановили незвичайну 33-метрову скульптуру художниці Джуліани нотаря - залізобетонну вагіну, яка отримала назву "Дива", і вже встигла викликати суперечки між моралістами, прихильниками президента країни Жаіра Болсонару, і шанувальниками сучасного мистецтва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео