Лайм

Грайлива собака увірвалася на змагання з бігу і майже побила рекорд Усейна Болта

Собака поступилася олімпійському чемпіону всього на 1 секунду

Собака по кличці Холлі вибігла на стадіон і приєдналася до шкільних спортивних змагань. Хвостата бігунка подолала останні 100 метрів майже так само швидко, як олімпійський спринтер Усейн Болт, пише Insider.

Холлі з'явилася на біговій доріжці під час заключного етапу естафети, майже збивши з ніг переможницю забігу Грейсі Лейні. Собака пробігла останні 100 м зі швидкістю 10,5 секунд, що всього на одну секунду поступається рекорду Усейна Болта.

Ямайський бігун на прізвисько "Блискавка" встановив світовий рекорд на чемпіонаті світу ІААФ в 2009 році. Він подолав дистанцію 100 м всього за 9,58 секунди.

"Спочатку я подумала, що це ще один бігун, і була здивована, адже у нашої команди була досить гарна перевага, - сказала Лейні після забігу. - По мірі наближення я подумала: "Воно дуже маленьке для людини", а потім помітила, що це собака. Я боялася, що спіткнуться через неї".

Чотиринога спортсменка не перемогла в гонці, але залишилася задоволена собою. Весело вимахучи хвостом, вона вирушила підкорювати нові горизонти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також