Лайм

Джо Байден з дружиною зробили фото з екс-президентом, і люди дивуються - вони виглядають велетнями

Диспропорцію на фото висміяли в соцмережах

Користувачі мережі задумалися про зріст Джо і Джилл Байден, побачивши їхнє нове фото з попередниками-демократами Джиммі Картером і його дружиною Розалін. На знімку, який став вірусним у мережі, президент США і перша леді виглядають справжніми велетнями.

Фото: https://twitter.com/CarterCenter

Фото зробили 29 квітня у містечку Плейнс, де найстарший американський президент в історії Джиммі Картер (96 років) живе зі своєю дружиною Розалін (93 роки). На ньому Картери сидять у кріслах, а Байдени стоять поруч на колінах, демонструючи вражаючу різницю в розмірах.

Користувачі мережі не відразу змогли розгадати загадку фотографії, і вона обросла безліччю жартів і мемів.

"Ми проголосували за Байдена, бо він порядна людина з розумною політикою, а також тому, що вони з Джилл - гіганти, які розчавлять вас, якщо ви їх розсердите", - пишуть в коментарях. - "Президенти зменшуються в два рази швидше, ніж нормальні люди". "Я не додивився останній сезон "Твін Пікса", тому не знаю, що це за сцена".

"Ось, я виправив". Фото: Twitter

"Мій друг проходив повз. Готово. Виправлено". Фото: Twitter

На щастя, в коментарі під фото прийшли професіонали, які пояснили причину диспропорції.

"Я припускаю, що кімната була дуже маленькою, тому фотографу довелося використати ширококутний об'єктив, щоб захопити всіх. Вибір об'єктива був правильним, але хтось мав виправити викривлення в фотошопі, - написав графічний дизайнер з ніком DemSwag. - Ось швидкий приклад усунення сильного викривлення об'єктиву. Ширококутний об'єктив змушує все на зовнішніх краях зображення розширюватися, а центр стискатися - в маленькій кімнаті був необхідний ширококутний об'єктив".

Фото: twitter.com/DemSwag_com

Між тим, зріст Джо Байдена - 182 см, а його дружини Джилл - 168 см. Джиммі Картер в молодості мав зріст 177 см, а Розалін Картер - 165 см. Найвищим президентом США вважається Авраам Лінкольн, зріст якого становив 193 см.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео