Лайм

Грабіжник пішов із банку з порожніми руками через поганий почерк - його погрози не змогли розібрати

Записка з карлючками порушила злочинні плани британського пенсіонера

Поганий почерк завадив британському пенсіонеру пограбувати банк, тому що касири не змогли розшифрувати його записку з погрозами. Поліція Сассекса опублікувала фото нерозбірливого послання у Twitter і розповіла історію горе-злочинця.

Фото: twitter.com/sussex_police

У березні 67-річний Алан Слеттері прийшов до філії банку Загальнонаціональної будівельної спілки в Істборні і передав касирові записку, в якій вимагав здати всю готівку номіналом 10 і 20 фунтів. На щастя, працівник не розібрав його почерк, і той пішов ні з чим.

Пізніше того ж місяца Слеттері написав більш акуратну записку, і в своєму рідному місті Сент-Леонардс зміг забрати з банку 2400 фунтів. Але коли в квітні він спробував пограбувати філію NatWest у Гастінгсі, рука знову здригнулася, і касир не розібрав загроз.

Спіймати злодія вдалося завдяки відеозаписам із камер спостережння. Злочинця впізнали і заарештували біля його будинку. Він визнав себе винним у крадіжці і двох спробах пограбування, за що отримав 6 років в'язниці.

  • Раніше в Гонконзі грабіжники спробували викрасти $ 25 млн, але обрали для цього невдалу зброю - їх ніхто не злякався. Скоїти злочин за допомогою водяного пістолета не вийшло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео