Лайм

Прабабуся сходила на Met Gala: в образі репера A$AP Rocky дівчина впізнала ковдру бабусі

Свого часу ковдру віддали до благодійного "секонду". Хто ж знав, що це лише початок його шляху до слави

Бал Інституту костюма Met Gala 2021 пройшов у Нью-Йорку вже два тижні тому, а незвичайна історія з нарядом репера A$AP Rocky спливла тільки зараз. У соцмережах жартували, що музикант вийшов на червону доріжку в ковдрі бабусі, та хто ж знав, що так воно і є.

Для виходу на Met Gala 2021 музиканта готував дизайнер Елі Рассел Ліннетц. Розмірковуючи про сучасні тенденції моди, він пошив костюм, поверх якого додав накидку з традиційної американської стьобаної ковдри. Як виявилося, Ліннетц купив її у благодійному секонд-хенді в Південній Каліфорнії. А спливла ця історія завдяки уважній дівчині з Instagram, яка впізнала на фото ковдру своєї бабусі.

A$AP Rocky та Ріанна на Met Gala 2021 Фото: Getty Images

На особистій сторінці в соцмережі вона розповіла, що саме цю ковдру свого часу пошила її прабабуся, пізніше її віддали у благодійний "секонд". Дівчина навіть відшукала її фотографію вдома.

"Коли я побачила образ з Met Gala в журналі, відразу зрозуміла, що це та сама ковдра, - посміялася вона. - Я попросила маму знайти фотографії нашого старого ліжка. Схоже, прабабуся Мері сходила на Met Gala разом з A$AP Rocky".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Sarah (@books_n_babies)

Жодних претензій до дизайнера репера дівчина не має, хоча в коментарях обурені користувачі вже поцікавилися, чому це Ліннетц не вказав ім'я її бабусі поруч зі своїм.

"Я опублікувала ці фото, тому що мені здалося дотепним, що ковдру моєї прабабусі використали для створення приголомшливого художнього твору талановитими людьми, - пояснила онука. - Вони вивели це на новий рівень".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео