Лайм

Чоловік запустив у небо різдвяну ялинку та порадував людей – ніякої магії, лише креативність

Людям сподобалася незвичайна ідея

До Нового року часу залишається дедалі менше, тому продовжуємо піднімати собі святковий настрій. І якщо ви вже спробували зробити ароматизатор із запахом Різдва, то ось вам ще один привід позбутися смутку. Чоловік створив ялинку на дистанційному управлінні, чим порадував усіх оточуючих.

У мережі з'явилося відео, на якому маленька ялинка літає у хмарах. Автором креативної ідеї є мешканець Каліфорнії, США. Протягом деякого часу він демонструє, як керує літаючим новорічним деревом, зробленим із картону. Схоже, чоловік запустив його в небо за допомогою безпілотного літального апарату (дрону). "У повітрі літає ялинка з дистанційним керуванням", - говориться у підписі до ролика.

Фото: Youtube

Інтернет-користувачі оцінили незвичну ідею. Вони пишуть, що непогано було б і "Санту посадити на сани в такий спосіб, адже діти точно не залишилися б байдужими". Але були також і ті, хто не до кінця зрозумів увесь сенс унікального задуму.

"Дуже круто, наступного разу примусь Санту літати... Діти напевно будуть у захваті від його польоту!", "Хм, а наскільки важка ця картонна новорічна ялинка?", "Я вже уявляю собі шоу з ялинками, що літають, у майбутньому", "А тепер зроби Санту на санях!", "А яка ціль?", "Це неймовірно круто виглядає", - висловилися юзери з цього приводу.

  • Підбірка курйозних фотографій, яка вас порадує. Подивіться на 10 кумедних котів і собак, вони точно не залишать байдужими нікого!
  • Дізнайтеся, як завернути наймиліший подарунок на Новий рік. Господар чихуахуа показав кумедний майстер-клас.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео