Лайм

Постраждала від вибуху в Бейруті дівчинка з'явилася на обкладинці Vogue

Юна модель хворіє загадковим шкірним захворюванням - вітиліго

Арабська Vogue представив дві обкладинки вересневого номера, присвяченого надії. Героїнею однієї з них стала 7-річна Міла Абучалбак, яка постраждала від вибуху в Бейруті.

"Мила Абучалбак - одна з тисячі ліванських дітей, які постраждали від величезних вибухів в Бейруті. Навіть побачивши свій будинок в розрусі вона не втратила надію і продовжила сміливо дивитися в майбутнє, поки її співгромадяни виходили на вулиці, щоб прибирати і перебудовувати своє місто. Її майбутнє може бути туманним, але вона знає, що Ліван прокинеться знову, і сподівається на майбутнє для себе та інших дітей", - сказано на сторінці журналу в Instagram.

Вереснева обкладинка арабського Vogue Фото: Vogue Arabia

На знімках Міла позує в білому костюмі і з листом в руках. Дівчинка хворіє вітиліго - захворювання, що проявляється появою білих плям на шкірі. Цей діагноз їй діагностували в 4-річному віці.

Міла Абучалбак Фото: Vogue Arabia

Сьогодні мама дівчинки вирішила зайнятися модельною кар'єрою дочки і завела їй для цього Instagram. Наразі на сторінці Міли 13 публікацій, а за її знімками стежать понад 2-х тисяч користувачів соцмережі.

Міла Абучалбак Фото: Vogue Arabia

Міла Абучалбак Фото: Vogue Arabia

Героїнею другої обкладинки нового випуску Vogue Arabia стала туніська акторка Хенд Сабрі, яка допомагає боротися з насильством по відношенню до арабських жінок і твердо вірить в силу надії.

Хенд Сабрі на обкладинці арабського Vogue Фото: Vogue Arabia

  • Нагадаємо, увечері 4 серпня в порту Бейрута (столиця Лівану) відбулися два потужні вибухи, викликані запаленням 2750 тонн аміачної селітри. Вибухова хвиля величезної сили забрала життя понад 100 осіб, кілька тисяч жителів міста отримали поранення, сотні тисяч залишилися без житла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil