Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" розповіла, як їй вдається тримати себе в формі

Позитивний вплив на фігуру також надали танці

Акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко може похвалитися відмінною фігурою, якій заздрять мільйони дівчат. Як же їй вдається тримати себе в формі? Зірка нарешті вирішила відповісти питання, яке цікавить багатьох.

Так, в інтерв'ю "Фактам" Вікторія зізналася, що не дотримується ніякої дієти. Але деяких правил в харчуванні все ж дотримується.

Вікторія Булітко Фото: instagram.com/bulitka

"Солодке намагаюся їсти до обіду. Правда, іноді спокушаюсь якиюсь смакотою і після двох годин дня. Але ближче до вечора нічого такого собі не дозволяю. Намагаюся не їсти на ніч, після сьомої вечора. Але, якщо я дуже голодна, то можу собі дозволити. Я, знаєте, такий, середнячок. Якщо не буду взагалі стежити, то, напевно, почну округлятися в якихось місцях, обпливати трошки", - зізналася акторка.

Булітко також згадала свою участь в шоу "Танці з зірками". За словами, Вікторії в той період вона була в кращій фізичній формі.

"Чим танці гарні - ти не робиш акцент саме на ноги або стегна, на п'яту точку або живіт, а просто підтягуєш все тіло", - зазначила артистка.

Зараз дівчина шкодує, що не зробила тоді відверту фотосесію, адже її тіло було ідеальним. "Я прямо бачила, як моє тіло змінюється, на дотик це відчувала. Було дуже круто!", - зізналася зірка.

Вікторія Булітко Фото: instagram.com/bulitka

Через місяць після проекту Вікторія трохи набрала вагу. "Зовні, напевно, не особливо помітно, але я ж бачу нюанси", - розповіла вона.

  • Раніше Вікторія Булітко розповіла про роман з залежним чоловіком. Акторка рідко говорить на тему особистого життя, тому це зізнання стало для багатьох одкровенням.
  • Читайте також на theLime, як Вікторія Булітко прокоментувала чутки про роман з партнером по шоу "Танці з зірками-2019" Дмитром Дікусаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування