Лайм

Олена Кравець з "Кварталу 95" заразилася коронавірусом

Актриса пропустить початок нового сезону

Актори гумористичної студії "Квартал 95" почнуть новий сезон без Олени Кравець - актриса підхопила коронавірус і змушена проходити лікування.

Про це журналістам ТСН розповів її колега Євген Кошовий.

Олена Кравець Фото: Instagram / Elena Kravets

"За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на Covid-19, так що в найближчих ефірах її не буде, - зазначив він. - Сумно, але такі наші реалії - ніхто не застрахований від цього вірусу". У своєму коментарі Кошовий також додав, що аналізи інших акторів та членів групи показали негативний результат.

Примітно, що Олена Кравець не перша в "Кварталі 95", хто заразився Covid-19. Нещодавно про свою хворобу розповів і актор Олександр Пікалов. За словами "кварталівця", деякий час йому довелося перебувати під наглядом лікарів, а почував він себе так, ніби його збила машина.

  • Актор серіалу "Пуститися берега" перехворів на коронавірус і розповів, як йому пощастило з симптомами. Сьогодні 64-річний Брайан Кренстон здоровий та охоче пожертвував плазму з антитілами.
  • Читайте також на theLime, як коронавірус допоміг зустрітися двом сестрам, які шукали один одного більше 50 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil