Лайм

Супермодель Джіджі Хадід перед пологами знялася у ніжній фотосесії

Модель знаходиться в очікуванні первістка

25-річна Джіджі Хадід довгий час приховувала свою вагітність. Модель рідко з'являлася в соцмережах і не коментувала свій особливий стан. Днями дівчина вирішила зробити виняток і поділилася кадрами з недавньої фотосесії, на яких продемонструвала свої нові форми.

Кілька чорно-білих знімків знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Лелею цей час. Спасибі за вашу любов і добрі побажання. Ніколи не забуду, як створювалися ці особливі для мене фото з моїми друзями", - написала Хадід, згадавши фотографів та візажистів, які допомогли їй провести цю зйомку.

Фото: instagram.com/gigihadid

Для гарних кадрів Джіджі приміряла два образи. Першу сукню - вільного крою з воланами з напівпрозорої тканини. Другу - довгу, яка облягає значних розмірів животик.

Фото: instagram.com/gigihadid

Фото: instagram.com/gigihadid

Про вагітність моделі стало відомо в квітні цього року. Як повідомляють західні ЗМІ, у Джіджі народиться дочка. Батьком майбутньої дівчинки є музикант Зейн Малік.

Фото: instagram.com/gigihadid

Супермодель і учасник гурту One Direction почали зустрічатися в 2015 році, а через три роки оголосили про розставання. У грудні 2019-го з'явилися чутки про те, що пара відновила стсоунки, а з січня їх почали регулярно бачити разом.

  • TARABAROVA знаходиться на останніх місяцях вагітності і з нетерпінням чекає появи на світ другої дитини. Співачка насолоджується своїм особливим станом і намагається відобразити будь-які зміни в своєму тілі. Артистка зважилась на сміливу фотосесію, а результатом поділилася в своєму Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші