Лайм

У мережі з'явився трейлер фільму "Цой" Олексія Учителя

Прем'єра драми очікується вже 3 вересня

Компанія Sony Pictures презентувала в мережі трейлер драми "Цой" режисера Олексія Учителя. Картина в жанрі роуд-муві розповість історію не стільки лідера гурту "Кино", скільки водія Павла Шелеста - в серпні 1990 року він перебував за кермом автобуса, з яким зіткнувся автомобіль музиканта.

"Павло Шелест був правильний мужик. Не любив крутих поворотів. Завжди намагався чинити як годиться. Але йому не пощастило, - йдеться в описі трейлера. - Павло нічого не знав про Цоя, не слухав його пісень. Не знав і того, що після цього фатального зіткнення його життя більше ніколи не буде колишнім".

Згідно з ідеєю Учителя, самого Цоя у фільмі не буде. Глядачі побачать історію з автобуса, який віз труну з музикантом з Юрмали до Ленінграда, а також дізнаються "про останнє кохання Віктора Цоя".

Наскільки відомо, раніше Учитель також розмірковував про альтернативну кінцівку фільму, в якій не буде фатальної аварії - вся показана історія може виявитися лише моторошним сном лідера "Кино" - в ньому автобус та його "Москвич" на трасі благополучно роз'їдуться. Прем'єра драми очікується вже 3 вересня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео