Лайм

Люди дізналися, як виглядає морська ігуана і повірили в існування Годзілли - ще б пак, подивіться самі

Насправді, незважаючи на свій грізний вигляд, ігуани не становлять небезпеки

Користувачі Reddit активно обговорюють морських ігуан, які мешкають на Галапагоських островах в Тихому океані. Подивившись відео та кілька фотографій з цими "ящірками", які часом досягають 1,5 метра в довжину, люди повірили в існування Годзілли.

"Ці білі очі - просто космос, - написав один з користувачів, який додав фотографії ігуани. - Цікаво, це просто очі ловлять світло від камери чи це якийсь рідкісний варіант".

Фото: Reddit / NatureIsFuckingLit

Але людей не стільки турбують очі ігуани, скільки її загальний вигляд. При цьому, наскільки відомо, колір цих тварин може різнитися - в природі зустрічаються сірі, практично чорні, зелено- і навіть коричнево-бурі особини. При цьому самці морських ігуан зазвичай можу похвалитися більш яскравим забарвленням, ніж самки.

Фото: Reddit / NatureIsFuckingLit

І все ж, незважаючи на свій загрозливий вигляд, морські ігуани навряд чи колись стануть Годзіллами. По-перше, вони не такі великі. По-друге, вони не становлять великої небезпеки для людини, адже не відрізняються агресією і надають перевагу водоростям.

  • Після таких фотографій варто подивитися на щось більш миле, згодні? Раніше ми розповідали, як поліцейські показали своїх маленьких цуценят-офіцерів. Так, вони ще не стали грозою злочинного світу, але у них все попереду.
  • Читайте також на theLime, як дівчина прихистила рисей і навіть не помітила - просто тепер у неї вісім собак, троє коней і дві великі кішки. Любителька тварин не виключає, що в майбутньому врятує ще одного риса. А, може, й декількох.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії