Лайм

Акторка сіткому "Одного разу під Полтавою" стала мамою вдруге і показала відео пологів

Анна Саліванчук народила другого сина

Акторка Анна Саліванчук, зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою", народила другу дитину. Пологи пройшли 1 вересня в одній з приватних клінік Києва.

Радісною новиною знаменитість поділилася на особистій сторінці в Instagram. Акторка розповіла, що народила красивого здорового сина, а також показала відео появи на світ малюка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Саліванчук Анна (@ salivanchuk.anna)

Анна зізналася, що спочатку їй було страшно викладати ролик, але потім вирішила, що буде повністю відкрита перед своїми шанувальниками.

"Якщо чесно я трохи хвилювалася, бо нічого не приховувала від вас. І все показувала! А це таке таїнство, яке, сказала б я раніше, не можна показувати. Хіба що після того як, вже все відбудеться. Мені було страшнувато, раптом хтось позаздрить, не так подивиться, подумає, наврочить! Але тепер я в це не вірю і навіть в голову не пускаю такі думки! Не боюсь показувати вам своє життя і ділитися всіма радощами і печалями!", - написала Саліванчук.

Анна Саліванчук заміжня за продюсером студії "Квартал 95" Олександром Божковим. У липні цього року пара відсвяткувала п'яту річницю вінчання. Для подружжя новонароджений малюк став другою дитиною. Вони також виховують старшого сина Гліба - хлопчик з'явився на світ у 2015 році.

Анна Саліванчук з чоловіком і старшим сином Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

  • Кеті Перрі вперше стала мамою: американська співачка народила доньку від актора Орландо Блума. Дівчинку назвали Дейзі Давши Блум, а фотографія її крихітної руки з'явилася в Instagram щасливого батька.
  • 15 серпня лідер гурту "Антитіла" та Alyosha стали багатодітною сім'єю - співачка народила третю дитину. У пари з'явилася дочка, яку вони назвали Марією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації