Лайм

Туристку засуджують за "образливе" селфі з тигром - фото на пам'ять могло коштувати їй життя

Жінка в звіринці потримала тварину за геніталії

Відвідувачка тайського контактного звіринцю обурила громадськість фото з тигром: вона не придумала нічого кращого, ніж потриматися за геніталії тварини. Про безглуздий і небезпечний інцидент розповіло видання New York Post.

Мешканка Бангкока Варасчайя Аккарачайяпас зробила знімок в звіринці "Королівство тигрів" в місті Чіангмай. Це популярне місце серед туристів, охочих зробити селфі з хижою кішкою. Знімок, на якому вона тримає яєчка тигра, в соціальних мережах назвали образливим, а її вчинок - брудним і небезпечним.

Фото: nypost.com

"Це так грубо. Тигр не дозволяв чіпати свої інтимні місця. У тебе немає на це права", - пишуть в коментарях. - "Це небезпечно. Якби тигр розлютився, він міг би напасти на вас". У відповідь на негативну реакцію Варасчайя заявила, що любить тварин, але людей це не переконало: їм все ще шкода тигрів, яких можуть безкарно образити туристи.

Дізнавшись про інцидент, головний доглядач звіринця Піром Чантама заявив, що за відвідувачами уважно стежать, гарантуючи безпеку "розваги". "Ми не дозволяємо туристам хапати тигрів за яєчка, але їм дозволено торкатися будь-яких частин тіла тварини в присутності наших фахівців", - сказав він. Як в такому випадку могло з'явитися фото з геніталіями тварини, Чантама не пояснив, але пообіцяв, що надалі жоден відвідувач не зможе зробити це знову.

Раніше тайські звіринці звинувачували в тому, що вони вводять тваринам заспокійливе, щоб зробити їх більш слухняними для селф-сесій туристів.

  • ФБР шукає сміливця в реактивному ранці, який налякав пілотів на величезній висоті. "Залізна людина" піднялася на 900 м, здивувавши екіпажі авіалайнерів.
  • Дівчину заарештували за пікантне відео на священному мосту в Індії - так провалилася її спроба стати активісткою. На сміливу француженку поскаржилися після публікації відео в соцмережах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого