Лайм

На честь Чедвіка Боузмана хочуть заснувати стипендію - її планують вручати гідним учням

Школа, в якій навчався актор, вирішила вшанувати його пам'ять

Школа, в якій навчався Чедвік Боузман, планує заснувати стипендію на честь актора. Цими вихідними зірка "Чорної пантери" помер після тривалої боротьби з онкологією.

Як зазначає TMZ, керівництво навчального закладу в Південній Кароліні (США) дуже пишалося своїм випускником, і таким чином хоче віддати данину поваги цьому талановитому акторові.

Чедвік Боузман в школі Фото: SplashNews.com

Наразі директор школи Уолтер Мейфілд займається створенням гранту під назвою "Меморіальна стипендія Чедвіка Боузман", яка буде щорічно вручатися гідним учням. Керівництво планує зібрати 100 тисяч доларів - цієї суми вистачить кільком поколінням школярів.

Видання зазначає, що дирекція школи зв'язується з сім'єю Боузмана, щоб вони допомогли сформулювати критерії для отримання стипендії.

Якщо керівництву вдасться здійснити задумане, то в школі це буде друга стипендія на честь знаменитості. Перша - пам'яті Джеймса Роберта Кеннеді на прізвисько "Радіо".

Нагадаємо, Чедвік Боузман помер на 44-му році життя у себе вдома в Лос-Анджелесі. Актор помер від раку товстої кишки, діагностованого чотири роки тому. Популярність до актора прийшла після ролі Т'Чалли (Чорної пантери) в серії фільмів всесвіту Marvel.

  • Команда Marvel Studios вшанувала пам'ять Чедвіка Боузмана зворушливим відео-триб'ютом. У ролик увійшли фрагменти роботи актора на знімальних майданчиках, а також коментарі його колег.
  • Дивіться також на theLime, як пам'ять Чедвіка Бузмана вшанували на своїх сторінках в соцмережі актори фільмів Marvel.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії