Лайм

Фани Брітні Спірс думали, що її насильно тримають під замком - співачка сказала, що з нею насправді

Поп-зірка назвала своє опікунство добровільним

Шанувальники Брітні Спірс, які підтримують рух #FreeBritney, переконані, що співачку більше 10 років утримують під опікою, якої вона не потребує. Популярною стала конспірологічна теорія, що Брітні не має доступу до соцмереж, не може залишати будинок без нагляду і потребує допомоги незалежних юристів. Сама Спірс, проте, заявила в суді, що її опікунство було добровільним, пише Page Six.

Фото: instagram.com/britneyspears

Останні 12 років професійне і приватне життя Брітні проходило під контролем батька, призначеного опікуном після її психіатричної госпіталізації в 2008 році. Зараз, однак, співачка звернулася до суду з проханням позбавити батька права контролювати її життя, і розпорядником трастового фонду Брітні призначили її сестру Джеймі Лінн Спірс.

Тепер, згідно з новим документам, співачка попросила суд призначити розпорядником її майна Bessemer Trust Company: компанія контролюватиме фінанси Спірс, її здоров'я і музичну кар'єру. У судових документах також йдеться про те, що Спірс не має порушень розумового розвитку і не є пацієнтом в державній медичній установі.

Минулого місяця Брітні рішуче виступила проти того, щоб батько залишався єдиним розпорядником її майна. Вона хоче, щоб на цю роль призначили кваліфікованого корпоративного фідуціара. Слухання у справі про опіку, в якому візьме участь сама Спірс, призначене на 10 листопада.

Опікунство Брітні давно турбує шанувальників, які вважають, що її батько взяв під контроль активи дочки. Фани розігнали вірусну кампанію #FreeBritney, щоб її звільнити, хоча сам Джеймі Спірс спростував звинувачення. "Я повинен щорічно повідомляти суду про кожен витрачений цент, як я в біса можу щось вкрасти?" - обурювався він.

  • Раніше колишній чоловік Брітні Спірс підтримав протести за звільнення співачки з-під опіки батька. Джейсон Александер приєднався до активістів в Лос-Анджелесі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита