Лайм

Саша Барон Коен зняв продовження "Бората" - його сюжет ще божевільніший за першу частину

Схоже, скоро ми побачимо нові інтерв'ю вусатого казахстанського телеведучого

Саша Барон Коен повернувся до ролі казахстанського журналіста, таємно зняв і навіть влаштував кілька закритих показів фільму "Борат 2", повідомляє видання Collider.

Фото: IMDB

Деталі сюжету залишаються в секреті, але джерело розповіло журналістам, що в 2020 році Борат Сагдиев більше не є маловідомим казахстанським телеведучим, яким він був в псевдодокументальній комедії 2006 року. Тепер публіка добре знає специфіку гумору Бората, і йому доводиться "працювати під прикриттям", щоб брати інтерв'ю у знаменитих людей. За словами одного інсайдера, "Коен грає Бората в ролі Коена", але інше джерело такий сюжет спростувало, при цьому підтвердивши існування фільму.

Над виробництво комедії "Культурні пізнання Бората в Америці на користь слави чудової казахстанської нації" Саша Барон Коен працював разом із режисером Ларрі Чарльзом і продюсером Джеєм Роучем. Ще не відомо, чи причетні вони до створення сиквела, і коли його побачить широка аудиторія.

Касовий успіх "Бората" (262 млн доларів) відкрив дорогу іншим фільмам Коена, але ні "Бруно", ні "Диктатор" не змогли повторити його успіху. Пізніше Саша Барон Коен проявив себе як серйозний драматичний актор, зігравши ізраїльського розвідника Елі Коена в серіалі Netflix "Шпигун".

  • Тим часом Disney бойкотують за подяку китайському уряду в титрах фільму "Мулан". Кіноверсію мультфільму 1998 року знімали в Сіньцзяні - регіоні, в якому мільйони уйгурів ув'язнені в "таборах перевиховання".
  • Правила для номінантів на "Оскар" за кращий фільм змінили заради гендерного і расового розмаїття. Щоб відповідати новим стандартам, у фільмі повинен бути хоча б один головний персонаж або значний другорядний персонаж з недостатньо представленої расової або соціальної групи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували