Лайм

Ось і наш будинок не минув Covid-19: Камалія та її сім'я заразилися коронавірусом

Найтяжче хворобу переносить мама співачки

Коронавірус не щадить навіть багатих і знаменитих. До числа зірок, які заразилися Covid-19, приєдналася українська співачка Камалія та її сім'я.

Як зізнається артистка в Instagram, раніше вона несерйозно ставилася до пандемії, хоча запобіжних заходів завжди дотримувалася. За словами Камалії, спочатку перехворіли її друзі, а тепер вірус торкнувся й її сім'ї.

Камалія з чоловіком і дітьми Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Ось і наш будинок не минув Covid-19, - пише співачка. - Скажу відверто: раніше я ставилася до ситуації навколо вірусу досить скептично, але дотримувалася всіх норм карантину. Спочатку з'явилося багато випадків серед друзів моїх друзів, трохи пізніше - стали хворіти вже друзі, тепер - і наша сім'я".

Камалія попереджає, що коронавірус небезпечний тим, що багато людей приймають її за звичайну застуду, і продовжують виходити на вулиці і заражати інших.

"Коли ж хвороба набирає обертів, стає дуже пізно, і тоді люди опиняються в реанімаціях з серйозними ускладненнями. Будьте пильні!", - додала співачка.

У коментарі Камалія уточнила, що тестування показало наявність вірусу у всіх членів її сім'ї, крім дочок. Хоча в однієї з дівчаток спостерігаються симптоми, характерні для Covid-19.

"Вся сім'я, і близькі, включно мене. Мірабелла здорова, у Арабелли тест теж, як і у Мірабелли показав негативний результат, але у неї висока температура, кашель сильний, нежить. У моєї мами діагностували запалення легенів, вона переносить цю заразу важче за всіх", - написала співачка.

  • Акторка і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька також заразилася коронавірусом, через що була змушена пропустити перший прямий ефір шоу.
  • Володимир Остапчук заразився коронавіурсом. Наречена телеведучого теж зіткнулася з симптомами Covid-19, хоча її тест наявність вірусу не показав.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля