Лайм

Було чисте пекло: Володимир Остапчук описав важкі симптоми коронавірусу

Covid-19 викликав у телеведучого двосторонню пневмонію

Володимир Остапчук та його наречена Христина Гірняк заразилися коронавірусом і відклали весілля, заплановане на 1 жовтня. У Instagram телеведучий детально описав симптоми Covid-19 протягом "найжахливішого тижня" для свого здоров'я. ⠀

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Так погано мені не було ніколи! - заявив Остапчук. - Температура під 40, кашель, озноб і ще багато чого. У день, коли мені стало різко погано, 4 вересня, в день мого першого великого стендапа, я не вийшов на сцену. Я тоді ще не знав, що це коронавірус, але були всі симптоми (тест прийшов через 4 дні)".

У Instagram-історіях Володимир також розповів, що на другий день від початку захворювання у нього пропав нюх, який повернувся через пару днів. При цьому у його нареченої нюху немає досі, хоча результат її ПЛР-тесту на Covid-19 був негативним.

"Перші п'ять днів було чисте пекло, - ділиться стендап-комік. - Температура 39.6, напади кашлю, немає смаку, запаху, жахлива втома. Але моя Христина мене врятувала".

Остапчук також поділився вартістю свого лікування: антибіотики, вітаміни та інші медикаменти обійшлися йому більш ніж в 8000 грн.

  • Нещодавно про свою хворобу розповіла Марічка Падалко. Ведуча новин детально описала симптоми, поскаржилася на труднощі діагностики і розповіла про лікування інфекції.
  • До числа знаменитостей, які заразилися Covid-19, приєдналася Неля Шовкопляс. Про захворювання і самопочуття телеведуча повідомила в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності