Лайм

Супермодель засудили до громадських робіт за ухилення від сплати податків - вона заборгувала мільйони

Бар Рафаелі буде 9 місяців безкоштовно виконувати суспільно корисні роботи

Ізраїльську супермодель і колишню дівчину Леонардо ДіКапріо засудили до 9 місяців громадських робіт за ухилення від сплати податків. Її матері і агенту пощастило менше: вона проведе у в'язниці 18 місяців, повідомляє Insider.

Фото: instagram.com/barrefaeli

Влада звинувачували Рафаелі в ухиленні від сплати податків на прибуток в розмірі близько $ 7,2 млн і брехні про те, де вона жила. Сім'я визнала провину і також погодилася виплатити штраф у розмірі $ 1,4 млн.

Адвокати Рафаелі стверджували, що їй не потрібно було платити ізраїльські податки на прибуток в період з 2009 по 2012 рік, тому що вона жила в США в будинку Леонардо ДіКапріо. Прокуратура наполягала, що мати Рафаелі допомогла дочці приховати справжнє місце проживання, здаючи в оренду її розкішні будинки в Ізраїлі. Коли жінки визнали провину, адвокати моделі заявили, що вона не ухилялася від сплати податків навмисно: "Тоді Бар було трохи більше 20 років, і вона не займалася фінансовими питаннями. Сьогодні вона приймає відповідальність за свої помилки".

Бар Рафаелі і Леонардо ДіКапріо зустрічалися з 2006 по 2011 рік. Сьогодні модель одружена з ізраїльським бізнесменом Аді Езрою, а 45-річний актор зустрічається з молодою актрисою і моделлю Камілою Морроне.

  • Російський мільярдер вимагає у Наомі Кемпбелл величезний борг після 5 років стосунків. Владислав Доронін подав на супермодель в суд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв