Лайм

Білл Гейтс втратив батька і зворушливо вшанував його пам'ять

Скорботний син зізнався, що зобов'язаний батькові своїми кращими якостями

Батько Білла Гейтса Вільям Гейтс-старший помер у віці 94 років. Голова Microsoft оголосив про втрату у власному блозі, написавши, що батько мирно помер вдома, в оточенні родини. За словами мільярдера, смерть батька не була несподіваною, оскільки з роками його здоров'я поступово погіршувався. Також він подякував Гейтсу-старшому за мудрість, щедрість і співчуття, що вплинули на його світогляд.

Білл Гейтс з батьком Вільямом Гейтсом-старшим Фото: Getty Images

"Я знав, що його любов і підтримка безумовні, навіть коли ми сварилися. Упевнений, що це одна з причин, чому в молодості я почувався впевнено, приймаючи великі ризики. Наприклад, коли я кинув коледж, щоб заснувати Microsoft з Полом Алленом. Я знав, що батьки будуть на моєму боці, навіть якщо я програю", - написав 64-річний Гейтс.

Підприємець зізнався, що в ранні роки Microsoft користувався юридичними консультаціями батька, і пізніше той завжди давав йому слушні поради. "Він був одним з найбільш працьовитих і найшанованіших юристів в Сіетлі, а також одним з головних громадських діячів, - розповів він. - Без мого батька Фонд Білла і Мелінди Гейтс не був би тим, чим він є сьогодні. Він бачив краще в кожному і змушував кожного відчувати себе особливим".

Також Гейтс сказав, що приклад батька допоміг йому стати хорошим чоловіком і батьком для своїх трьох дітей. "Саме від батька я дізнався про повагу до жінок, повагу до індивідуальності та вибору дітей, - пояснив він. - Люди часто запитували мого батька, чи був він справжнім Біллом Гейтсом. По правді кажучи, він був всім, чим я намагаюся бути. Я буду сумувати за ним кожного дня".

  • Раніше Білл Гейтс відреагував на чутки про його план "коронавірусного геноциду" і прокоментував теорії змови щодо його участі в організації пандемії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)