Лайм

Знаменитий рок-музикант відмовився носити маску і назвав епідемію Covid-19 нісенітницею

Щоб не виконувати вимоги, Ноель Галлахер орендував літак

Колишній фронтмен гурту Oasis Ноель Галлахер заявив, що відмовляється носити маску в магазинах і громадському транспорті, бо ці правила "порушують його права". У коментарі The Sun рокер також назвав пандемію нісенітницею.

Фото: Wikimedia Commons

"Зараз у нас забирають забагато цивільних свобод, - сказав Галлахер. - Минулого тижня я їхав в Манчестер в поїзді, і один хлопець сказав мені: "Вдягніть маску, бо транспортна поліція прийде і оштрафує вас на 1000 фунтів стерлінгів. Але вам не обов'язково вдягати її, якщо ви їсте". Я відповів: "О, так, цей вірус-вбивця, який проноситься по поїзду, збирається атакувати нас, але він побачить, як я їм сендвіч і залишить мене"".

Виконавець також зізнався, що в минулому місяці орендував приватний літак, щоб не носити маску під час комерційного рейсу. "Нас було шестеро і ми подумали, що в аеропорту Хітроу нас би оточили і говорили, що робити. Тому ми полетіли на приватному літаку, і це було дуже приємно, - сказав він. - Так, це дорого, але необхідність сидіти в літаку в масці - той ще геморой. Я просто сказав: "До біса"".

  • Раніше британський музей показав надихаючі фото життя на карантині, і вони розчулили навіть королеву. Виставку влаштували на сайті Національної портретної галереї Великобританії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття