Лайм

Як цієї осені одягатися в офіс і не виглядати "вчителькою": 7 стильних луків на кожен день

З чим поєднувати трендові речі цього сезону

Кожна модниця, яка працює в офісі, неодноразово задавалася питанням - що одягти на роботу, щоб виглядати модно та стильно. Якщо у вас немає строгого ділового дресс-коду або total black в офісі, ваша посада не передбачає спілкування з високопосадовцями та іншими представниками керівної ланки, то ви сміливо можете урізноманітнити свій лук.

Зазначимо, що в офіс не рекомендується надягати вечірні та напівпрозорі сукні, речі з глибоким декольте, яскраві, а також ажурні речі, які привертають зайву увагу з боку протилежної статі. Ми підібрали для вас кілька варіантів образів на осінь, в яких ви будете виглядати чарівно.

Брючний костюм з піджаком оверсайз

Невід'ємна класика - брючний костюм бежевого кольору з масивним піджаком, або як його ще називають оверсайз, стане чудовим варіантом для ділової зустрічі або роботи в офісі. Особливо стильно в цьому сезоні виглядають штани із завищеною талією, під які можна одягти як легкий топ, так і водолазку. Доповнити образ можна як елегантними човниками, так і лоферами на низькому ходу.

Фото: pinterest.com

Спідниця міді

На піку популярності в цьому сезоні спідниці міді. Це може бути як і олівець, так і спідниця вільного крою, спідниця плісе. Головне - підібрати саме ту, яка підкреслить переваги вашої фігури і приховає недоліки. А правильно підібрані аксесуари зроблять ваш образ ще більш чарівним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Шифонове плаття

Коли душа вимагає додати романтичних ноток в повсякденний лук, візьміть свою улюблену шифонову сукню та стильні аксесуари в тон. Масивний піджак допоможе завершити образ.

Фото: pinterest.com

Светр

Базові речі осіннього гардероба - це светри та кардигани. Ви можете надіти светр в офіс з класичними брюками або спідницею, а також створити ефект багатошаровості з білою сорочкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сорочка в клітинку

Одним із трендів нинішньої осені є масивна картата сорочка, яку надягають в якості верхнього одягу. Якщо у вашому офісі немає строгих правил і допускається стиль casual, то лук з такою сорочкою завжди виділить вас з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси

Для найсміливіших модниць пропонуємо варіант з улюбленою деталлю гардероба - джинсами. При чому ви можете створити масу образів, комбінуючи їх як з класичним взуттям, так і з кедами та грубими черевиками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Грубі черевики

Ось уже кілька сезонів поспіль грубі жіночі черевики б'ють всі рекорди популярності і представлені в колекціях іменитих дизайнерів. Тим більше що в холодну пору року це взуття буде ще і практичним, і немарким, а також відмінно розбавить традиційний офісний лук.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності