Лайм

Незадоволеному туристу загрожує 2 роки в'язниці за негативний відгук на готель - його звинувачують в наклепі

Чоловік звинуватив курорт в сучасному рабстві і розкритикував його персонал

Після скарги на готель на сайті Tripadvisor американець Уеслі Барнс ризикує опинитися за гратами: власник курорту в Таїланді подав на нього в суд на наклеп, повідомляє Insider.

Фото: Wikimedia Commons

Барнс, який живе і працює в Таїланді, після липневого відпочинку поставив готелю Sea View Resort одну зірку на Tripadvisor. Причиною невдоволення виявився "недружній персонал і жахливий менеджер ресторану".

"Недружній персонал, ніхто ніколи не посміхається. Вони поводяться так, ніби нікого не хочуть бачити. Найгіршим був менеджер ресторану. Він із Чехії. Він вкрай грубий і нечемним з гостями. Знайдіть інше місце. Їх багато. З більш приємним персоналом, який щасливий, що ви у них зупинилися", - йдеться у відгуку, який все ще доступний на Tripadvisor.

Менеджер готелю відповів, що Барнс відмовився платити за алкоголь, який приніс в ресторан готелю, і використовував ненормативну лексику до його співробітників. Курорт, в свою чергу, подав на чоловіка позов, оскільки той залишив негативні відгуки на декількох платформах. В одному з них він навіть звинуватив Sea View Resort в сучасному рабстві.

"Ми вирішили подати скаргу, щоб вона стала стримуючим фактором. Ми розуміли, що він може продовжувати писати негативні відгуки щотижня в найближчому майбутньому", - йдеться в заяві готелю для The Telegraph.

У Таїланді дифамація (публікація ганебних відомостей) є серйозним правопорушенням, яке може привести до тюремного ув'язнення строком до 2 років і штрафу в розмірі $ 6300. Саме тому після звернення до суду Барнс був заарештований імміграційною поліцією. Зараз чоловік звільнений під заставу і чекає суду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil