Лайм

Хлопець знайшов селфі батька з 50-х - така винахідливість зробила фото вірусним у мережі

Ось він, погляд у майбутнє 60 з гаком років тому

Хлопець поділився на Reddit фотографією батька, який в 1957 році знайшов спосіб зробити селфі на плівковий фотоапарат. Чи можна знімок назвати першим селфі в історії? Напевно, навряд чи. Але чоловікові і справді довелося проявити винахідливість.

Фото: Reddit / OldSchoolCool

"Мій батько робить селфі, використовуючи дерев'яну палицю, щоб активувати затвор. Приблизно 1957 рік", - прокоментував знімок автор поста. За добу фотографія зібрала понад 80 тисяч "плюсів" і сотні коментарів - люди захопилися таким "поглядом у майбутнє".

Сьогодні селфі-знімком вже нікого не здивуєш, а 60 з гаком років тому чоловік використовував механічний фотоапарат, на якому необхідно було звести затвор, а тільки після цього натиснути кнопку спуску. І не факт, що натиснути її вийде, якщо ви просто озбройтеся довгою палицею.

  • Дивіться також на theLime дивовижні роботи переможців конкурсу Drone Photo Awards 2020. Ми обрали 10 кращих кадрів, зроблених з висоти пташиного польоту.
  • Експерти премії Comedy Wildlife Photography обрали найсмішніші фото тварин, і це найкращий привід посміхнутися. Серед них є леви-пліткарі, сувора черепаха та навіть сором'язливий ведмідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків