Лайм

Чорна п'ятниця-2020: коли чекати великих розпродажів і де стежити за знижками

Де знайти кращі акції на товари

Якщо вам дуже сумно через те, що холодна і дощова осінь вже вступила в свої права, саме час згадати, що зовсім скоро стартують найбільші розпродажі в році під назвою "Чорна п'ятниця". Це поняття прийшло до нас із США, де чорною п'ятницею називають п'ятницю після Дня подяки. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів.

У 2020 році чорна п'ятниця стартує 27 листопада. Зазначимо, що деякі магазини влаштовують акції та знижки ще напередодні чорної п'ятниці, а інші - навіть тиждень після неї. Найпопулярнішими майданчиками для шопінгу традиційно стають AliExpress та Amazon.com. Так, на AliExpress чорна п'ятниця триватиме з 27 по 29 листопада.

Фото: pixabay.com

Якщо ви не хочете довго чекати доставку з цих сайтів, чимало пропозицій можна знайти і на українських онлайн-ресурсах. Техніку за прийнятною ціною можна купити на сайтах магазинів "Алло", "Фокстрот", "Ельдорадо", "Цитрус", Rozetka, Comfy.

Наприклад, в "Алло" обіцяють знижки від 25% до 70%, а в "Цитрусі" - від 7% до 70%. Чорна п'ятниця 2020 на Comfy триватиме в період з 27.11 по 02.12.

Якщо вас цікавлять одяг або взуття, хороші акції плануються у Lamoda, Kasta, Answear, H&M, LС Waikiki. Любителям домашнього текстилю та посуду радимо заглянути на сайт podushka.com.ua.

Фото: pixabay.com

Якщо ж у вас є діти, варто шукати акції і знижки на сайтах Pampik, Panama, Garnamama, Demibaby, Smil, Bembi, Lc Waikiki та багатьох інших.

Також 27-29 листопада можна відвідати один з торгових центрів, що знаходяться поблизу, і придбати все необхідне. Відзначимо, що в дні чорної п'ятниці торгово-розважальні центри можуть навіть продовжити години роботи.

Так, в Києві багато акцій, призів і знижок, традиційно, буде в ТРЦ Sky Mall, Ocean Plaza, Lavina Mall, Dream Town, Gulliver, "Проспект", "РайON", Piramidа, Komod, River Mall та ін.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші новини тепер e Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято