Лайм

Дочка Моніки Беллуччі дебютувала на обкладинці модного глянцю - і вона неймовірно схожа на свою зіркову маму

Таке ж кучеряве волосся, виразні очі та пухкі губи

Дочка Моніки Беллуччі та Венсана Касселя вперше знялася для обкладинки модного журналу - 16-річна Діва прикрасила титульну сторінку французького Elle.

Відповідний кадр з'явився в Instagram-акаунті видання. На розміщеному знімку юна модель позує в наряді італійського будинку моди Dolce & Gabbana. На ній - багатошарова сукня в білий горох та чорний корсет.

Фото: instagram.com/ellefr

На фотографії Діва виглядає розкішно, і не можна не помітити, що дорослішаючи дівчина стає схожа на свою знамениту маму. Дочка Беллуччі має схожий відтінок волосся й ту ж форму губ. А ще у зіркової спадкоємиці такий же виразний погляд, який зводить з розуму мільйони шанувальників актриси.

Діва - перша дитина Моніки Беллуччі та Венсана Касселя. У неї є рідна сестра Леоні, а з недавніх пір і зведена - у Венсана та у його нової дружини Тіни Кунакі народилася дочка Амазонія.

Фото: instagram.com/devacassel

  • Раніше Дочка Брюса Вілліса та Демі Мур зізналася, що в 15 років мало не померла від алкогольного отруєння. Проблеми з алкоголем Демі Мур не пройшли повз її дітей.
  • Дочка Арнольда Шварценеггера та її чоловік Кріс Пратт в Instagram поділилися першим фото новонародженої дочки. Горді батьки назвали дівчинку Лайлою і сфотографували її крихітну руку поруч зі своїми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа