Лайм

3 міфи про те, як можна збільшити губи без уколів, і чому цього не варто робити

Які процедури і косметичні засоби дають тимчасовий ефект

Кожна дівчина рано чи пізно замислюється, що б такого змінити в своїй зовнішності, щоб виглядати більш привабливо. І якщо хтось експериментує з новою стрижкою або стилем одягу, то інші лягають під ніж пластичного хірурга або роблять уколи краси. Не завжди такі експерименти закінчуються вдало.

Останнім часом світові знаменитості та insta-блогери просто збожеволіли на збільшенні губ. Уже більше п'яти років "губи-качечки" борознять простори інтернету, і прості дівчата, дивлячись на ці фото, все частіше замислюються: "А чи не збільшити і мені губи?".

Існує кілька способів, які нібито допоможуть збільшити губи без ін'єкцій.

Масаж і вправи

Деякі косметологи стверджують, що губи можна збільшити за допомогою масажу зубною щіткою, який буде виконувати ще й ефект відлущування, і фейсбілдінга - гімнастики для обличчя. Але для того, щоб освоїти ці вправи і домогтися хоча б мінімального ефекту, потрібні регулярні тренування і час.

Зазначимо, що з масажем краще не старатися сильно, щоб не пошкодити ніжну шкіру губ. В цілому, все це добре, коли в міру. А якщо не виходить, тоді, може, варто полюбити себе таку, яка є?

Фото: pinterest.com

Косметика

Є цілий перелік засобів, які допоможуть зробити ваші губи більш виразними. Це помади і блиски зі збільшуючим ефектом, до складу яких входять спеціальні речовини, що покращують кровообіг: ментол, імбир, перець і т.д. Також можна візуально збільшити губи за допомогою олівця, який слід нанести по контуру, або хайлайтера, виділивши з його допомогою виступаючу частину верхньої губи.

Це найбільш нешкідливий метод, хоч і недовговічний. Зазначимо, що якщо сильно захоплюватися цими засобами, можна заробити алергію або висипання на шкірі. Мінімізуйте це, краще підберіть грамотний догляд за шкірою, щоб навіть без макіяжу ви виглядали свіжо.

Фото: pinterest.com

Насадка-присоска для збільшення губ

Досить незвичайне пристосування для збільшення губ - такі собі "свистки". Одягаєш на губи, витримуєш кілька хвилин, знімаєш і отримуєш об'ємні губи.

Зазначимо, що цей спосіб може привести до синців і спотворення форми, а ефект від використання такої насадки не протримається довго. Воно вам треба? Садна та синці на губах точно не додадуть вам шарму.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття