Лайм

Брюки з високою посадкою в офіс та на прогулянку: 8 стильних луків на осінь

Цієї осені дизайнери запропонували безліч цікавих фасонів і стилістичних рішень

Штани міцно зайняли почесне місце в гардеробі кожної модниці. Найпопулярніші моделі сезону осінь 2020 - це штани із завищеною лінією талії. Вони можуть бути різних фасонів та стилів: від ділових варіантів до street style. Жіночі брюки можна поєднувати з кардиганами, светрами оверсайз, водолазками, топами та жакетами.

Якщо ви працюєте в офісі із суворим дрес-кодом, то без штанів вам точно не обійтися. У холодну пору цей елемент одягу зручно комбінувати з теплими водолазками та черевиками без каблука.

Фото: pinterest.com

Мода осінь 2020 - це не тільки теплі штани, але моделі з більш легкої тканини. Головною тенденцією цього сезону є штани-палаццо, які повернулися до нас з 60-х. Ідеальним рішенням стануть широкі штани чорного кольору в поєднанні з жакетом та водолазкою в тон.

Фото: pinterest.com

Для любительок стилю casual ідеально підійдуть брюки з деніму з завищеною талією. Джинси можна носити з заправленим светром оверсайз, спокусливим топом і подовженим жакетом. Все залежить від того, куди ви плануєте піти в цьому вбранні. Що стосується взуття, поєднуйте такі брюки з черевиками, кросівками, кедами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Брюки з високою талією відмінно поєднуються з однотонним пальто схожого відтінку. Так образ буде по-справжньому осіннім. Якщо доповнити лук масивними білими кросівками, то образ стане не тільки стильним, але й зручним.

Фото: pinterest.com

Картатий принт виглядає цікаво та виразно, тому дизайнери знову використовують його в модному жіночому одязі. Для повсякденного комплекту підійде яскравий малюнок, а для ділового гардероба бажано підбирати принт спокійного відтінку, наприклад сірого. Поєднувати принтовані штани краще з однотонними речами.

Фото: pinterest.com

Плавно перекочували з літнього гардеробу в осінній брюки-банани. Дизайнери пропонують моделі з вовни, шкіри або деніму. Останні - найпопулярніший варіант. Широкі джинси з високою талією добре виглядають з жакетами, об'ємними кардіганами та пальто.

Фото: pinterest.com

Штани зі шкіри - головна покупка осені. У цьому сезоні у центрі уваги - моделі із завищеною талією. Комбінуйте шкіряні штани з взуттям в тон, і це допоможе не тільки подовжити силует, але й надати образу витонченості.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024