Лайм

Ілона Гвоздьова показала, як рідні зустрічали її з пологового будинку: на відео є і маленький Домінік

Танцівниця стала мамою ввечері 11 жовтня

Днями переможниця шоу "Танці з зірками-2018" хореограф Ілона Гвоздьова народила сина, якого назвала Домініком. Зіркову матусю та новонародженого малюка вже виписали з пологового будинку додому, де на неї чекали чоловік та молодша донечка.

Танцівниця опублікувала в Instagram миле відео, на якому зображені зворушливі моменти зустрічі сестрички з маленьким братиком. На кадрах 5-річна Валерія, яку батьки ласкаво називають Рія, радіє появі на світ Домініка та допомагає мамі одягати його.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ілона Гвоздьова | Dancer (@ilonagvozdeva)

"Дякую всім ми вдома. Спасибі всім моїм рідним і близьким за турботу, переживання, очікування", - написала Ілона. Гвоздьова також подякувала передплатників, персонал пологового будинку, а окреме "спасибі" дісталося чоловікові Івану Хомячуку та новонародженому сину.

"Спасибі за сина і дочку, люблю. Спасибі моєму синочку, який вибрав мене своєю матусею, я постараюся не підвести тебе і виростити тебе гідною та хорошою людиною", - написала хореограф.

  • Про свою другу вагітність Гвоздьова розповіла в червні. Танцівниця опублікувала домашнє фото, на якому продемонструвала кругленький животик.
  • Дочкці про свій новий стан Ілона вирішила розповісти, коли животик вже став помітний. Для цього вона вибрала вдалий момент, коли дівчинка була зайнята турботою про новонароджених кошенят.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші