Лайм

Від Зеленського до Винника: 5 партнерів Олени Шоптенко в історії "Танців з зірками"

Хореограф привела до перемоги тільки одного зіркового учасника

Олена Шоптенко назавжди покидає шоу "Танці з зірками". Хореограф більше не з'явиться на паркеті в якості танцівниці або чиєїсь партнерки. Непросте рішення знаменитість прийняла ще на початку нового сезону, а озвучила його тільки після того, як їх з Олегом Винником дискваліфікували.

На тлі новини про ухід Олени Шоптенко з танцювального проекту, theLime вирішив згадати всіх зіркових учасників, з якими танцівниця підкорювала головний паркет країни.

Олена Шоптенко та Володимир Зеленський, 2006 рік Фото: karavan.ua

Олена Шоптенко та Володимир Зеленський (1 сезон)

Вперше хореограф з'явилася на "Танцях з зірками" в 2006 році. Пару їй склав на той момент комік, актор і шоумен, а тепер президент України Володимир Зеленський. Спочатку Олена скептично поставилася до ідеї шоу, тому що була впевнена, що за такий короткий термін неможливо навчити нетанцуючу людину пристойно рухатися. Але танцівниця дуже скоро зрозуміла, що вона помилялася. Щоденні тренування і завзятість партнерів дало свої результати - Олена Шоптенко та Володимир Зеленський стали переможцями першого сезону "Танців з зірками".

Олена Шоптенко та Максим Неліпа (3 сезон)

У 2007 році Олена Шоптенко танцювала з телеведучим Максимом Неліпою. На відміну від попереднього партнера, шоумену танці не давалися. Пара покинула танцювальне шоу в перших випусках.

Олена Шоптенко та Ахтем Сеітаблаєв (4 сезон)

В перезапуску "Танців з зірками" в 2017 році Шоптенко склала пару українському акторові та режисерові Ахтему Сеітаблаєву. Олена називала артиста одним з найбільш слухняних учнів, і планувала з ним отримати кубок переможця. Пара дійшла до суперфіналу, але за крок від перемоги покинула проект. Останнім номером на паркеті Олени та Ахтема став кримськотатарський танець під пісню Джамали "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні.

Олена Шоптенко та Олексій Яровенко (6 сезон)

У 2019 Олена Шоптенко вчила танцям актора Олексія Яровенко. Пара показувала кілька яскравих номерів, але в одинадцятому ефірі покинула шоу "Танці з зірками". На проекті пара встигла продемонструвати віденський вальс, ча-ча-ча, румбу, аргентинське танго, фристайл, джайв, повільний вальс, танго, контемпорарі, квікстеп та пасадобль.

Олена Шоптенко та Олег Винник (7 сезон)

У 2020 році Олена Шоптенко стала учасницею танцювального шоу в парі з відомим українським співаком Олегом Винником. Пара виконала лише чотири танці та покинула проект через інфікування коронавірусом. Шанувальники прагнули, щоб їхні улюбленці повернулися на шоу, проте учасники вирішили закінчити свій шлях на проекті.

  • Якщо ви пропустили 7 випуск "Танців з зірками" і старанно шукаєте останні новини, ми готові розповісти вам найважливіше. Цей ефір виявився насиченим в новому сезоні.
  • Увечері 11 жовтня хореограф Ілона Гвоздьова, переможниця шоу "Танці з зірками-2018", народила другу дитину. Тепер танцівниця та її чоловік Іван Хомячук виховуватимуть ще й хлопчика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям