Лайм

Брюс Вілліс знову зіграв Джона Макклейна з "Міцного горішка" - він постарів і облисів, але реклама вдалася

Звичайно, не обійшлося і без відомої сцени з вентиляцією

У жовтні дочка Брюса Вілліса заінтригувала шанувальників актора можливим продовженням "Міцного горішка". Румер Вілліс опублікувала в соцмережі тизер з хештегом DieHard is Back, що одразу ж спричинило чутки про нову частину бойовика.

Виявилося, Вілліс і правда повернувся до ролі Джона Макклейна, але тільки для реклами акумуляторів однойменного бренду Die Hard, відомого своїми виробами ще з кінця 1960-х. Варто сказати, Джон Макклейн помітно змінився - поліцейський постарів і облисів, але двохвилинний ролик чудово передає атмосферу культового фільму.

За сюжетом Брюс Вілліс в образі Джона Макклейна їде за новою батареєю для своєї машини і потрапляє в халепу. У ролику повторюється класична сцена в вентиляції, а також з'являється водій лімузина Аргайл у виконанні Девора Уайта.

  • Всі знають бойовики з Брюсом Віллісом, але вже забули про його музичне минуле. Та в 80-х актор був ще той віртуоз. Слухаємо джаз від "міцного горішка", якому так і не вдалося завоювати серця мільйонів музикою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil