Лайм

Чому сірий светр став трендом осені: 7 простих і стильних луків на кожен день

З чим комбінувати базову деталь гардероба

Светр вважається базовою річчю в осінньому гардеробі кожної дівчини. Завдяки різноманітності типів в'язки, кольорів, фасонів і способів комбінації светра з іншими речами і аксесуарами можна отримати найнесподіваніші образи.

Білий, чорний і сірий кольори вважаються базовими і завжди поза конкуренцією і модних трендів. Сірий колір у багатьох асоціюється зі строгістю, елегантністю, спокоєм, стабільністю і твердістю і саме його найчастіше вибирають модниці для своїх осінніх луків.

Ми вирішили розповісти вам, з чим носити модний сірий светр, щоб виглядати стильно.

З джинсами

Найпопулярнішим поєднанням на осінь буде светр-водолазка вільного крою, заправлений в чорні джинси з високою талією. Ви можете вибрати як джинси скінні, так ультрамодні в цьому сезоні слоучі. Такий варіант підійде як для прогулянки в парку, так і для офісу, якщо у вас немає строгого дрес-коду.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З білою сорочкою

Сірий светр чудово поєднується з білою сорочкою, тим більше, що зараз в моді багатошарові образи. Ви можете доповнити такий лук як блакитними джинсами, так і брюками. В якості верхнього одягу можна одягти чорну шкіряну куртку або елегантне пальто.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З міні-спідницею

Для створення більш романтичного образу вам буде необхідний теплий сірий светр, спідниця довжини міні і високі ботфорти, а доповнити образ можна яскравою сумочкою. До слова, ви можете вибрати спідницю незвичного асиметричного крою, що підкреслить вашу індивідуальність.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зі спідницею-олівцем

Ще одним практичним варіантом на осінь буде сірий светр в поєднанні зі спідницею-олівцем довжини міді. Для більш святкового образу можна вибрати білу спідницю, а для повсякденного - чорну і доповнити аксесуарами в тон.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З плісированою спідницею

Спідниця в складку, або як її прийнято називати плісе, зараз знаходиться на піку своєї популярності. З сірим светром чудово буде виглядати контрастна спідниця - бірюзова або кольору фуксія. А завершать образ ботильйони на невисокому каблуці.

Фото: pinterest.com

З пальто

У прохолодний осінній день вдалим рішенням буде одягти сірий светр з пальто. Ви можете створити як сірий total look, так і урізноманітнити образ іншими кольорами. А також можна підібрати різне взуття - і на високих підборах, і зручні кросівки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светр з незвичною в'язкою

Крім класичних моделей, можна вибрати сірий светр з великою в'язкою, з косами, геометрією, зав'язками або декором. Такі варіанти будуть вигідно виділяти вас з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу