Лайм

Вагітна супермодель Емілі Ратаковскі знялася у ніжній фотосесії для модного глянцю

Знаменитість розповіла про свій новий статус у відвертому есе

Емілі Ратаковскі приголомшила фанатів новиною про свою першу вагітності: 29-річна модель чекає дитину від чоловіка Себастьяна Беар-Маккларда. Ратаковскі знялася у фотосесії для журналу Vogue і написала есе, в якому пояснила, чому не оголошуватиме стать дитини.

Фото: https://www.instagram.com/emrata/

"Ми не дізнаємося гендер, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і тоді вона дасть нам знати. Ми хочемо бути прогресивними і не маємо вподобань щодо статі, - розповіла модель. - Я хочу бути матір'ю, яка дозволить дитині розкритися. І хоча я сподіваюся, що моя дитина зможе визначити своє власне місце в світі, вона, незважаючи ні на що, зіштовхнеться з обмеженнями і конструкціями гендеру, перш ніж зможе говорити або навіть народиться".

Фото: https://www.instagram.com/voguemagazine/

Емілі Ратаковскі висловила побоювання, що якщо її дитина буде дівчинкою, вона відчує те ж "підсвідоме і внутрішнє женоненависництво", з яким все ще бореться вона сама. Також вона зізналася, що ніколи не думала про сина, але підозрює, що її чоловік таємно мріє про хлопчика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil