Лайм

У Росії показали, яким буде Заєць в новому "Ну, погоди!" - але люди вирішили, що десь його вже бачили

У мережі помітили схожість між героями російського та американського мультфільму

У студії "Союзмультфільм" показали остаточний образ Зайця, який з'явиться в перезапуску мультфільму "Ну, погоди!". Правда, новий герой не сподобався людям, його зовнішність нагадала багатьом вже існуючого мультяшного персонажа.

Користувачі Twitter відзначили схожість оновленого Зайця з образом кролиці Джуді Хопс - співробітниці поліції із "Зверополіса" від студії Disney. І стали жартувати на цю тему.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

У кіностудії відзначили, що Зайця хотіли зробити сучасним, але при цьому зберегти наступність з героєм зі старої версії мультфільму. Для цього було створено близько 30 варіантів нового персонажа, і в підсумку "Союзмультфільм" зупинився на цьому образі. Озвучить Зайця в перезапуску "Ну, погоди!" актор і шоумен Дмитро Хрустальов.

  • Раніше кіностудія показала, як виглядатиме Вовк. Автори оновленого мультфільму розглядали понад 50 різних образів оновленого героя, а при цьому прагнули зберегти "впізнаваність та хуліганську чарівність класичного персонажа".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"