Лайм

Гурт "Бумбокс" випустив повний прихованих меседжів кліп до пісні "Ангела"

Щоб розглянути всі деталі, доведеться час від часу ставити кліп на паузу

Гурт "Бумбокс" випустив свіжий кліп до пісні "Ангела" з подвійного альбому "Таємний код: Рубікон". Сингл є ремейком на пісню "Ангела, як я" гурту "Крихітка Цахес" і був записаний свого часу в стінах французької студії La Fabrique.

Кліп для гурту зняв режисер Стас Гуренко, який також зазначив, що ролик вимагає особливої уваги і не одного перегляду, адже щоб помітити всі заховані деталі, глядачеві часом доведеться навіть ставити його на паузу. За словами Гуренка, кожен предмет у кадрі має своє значення, з деякими з них пов'язані реальні історії буднів нашої країни.

В цілому ж кліп до пісні "Ангела" транслює життя головного героя і його спробу протягом декількох хвилин показати те, що роз'їдає країну протягом 30 років з моменту здобуття незалежності.

  • Раніше гурт KAZKA приєднався до соціального проекту "Звуки Чорнобиля" та зняв у Прип'яті кліп до треку "Острів". У пісні можна почути тріск дозиметра та скрип відомого колеса огляду з міста-примари, якому і присвячена нова відеоробота.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа