Лайм

"Міс Америка" та перша Русалонька поза екраном померла незабаром після того, як отримала травму голови

У вересні модель та актрису госпіталізували з травмою голови

У США у віці 49 років померла модель і актриса Леанза Корнетт, володарка титулу "Міс Америка" та виконавиця ролі Аріель - головної героїні в постановці "Подорожі Русалоньки" від Walt Disney World Resort.

Як пише Daily Mail, незадовго до смерті Корнетт госпіталізували з черепно-мозковою травмою в одну з клінік у Флориді. При цьому офіційна причина смерті залишається невідомою.

Леанза Корнетт з чоловіком Марком Фото: Getty Images

Модель прославилася в 90-х, коли отримавши статус "Міс Америки", присвятила себе проблемі профілактики СНІДу. Пізніше Корнетт зіграла епізодичну роль у серіалі "Район Мелроуз" і стала ведучою кількох ТВ-шоу, зокрема, популярного на той час проекту "Хто хоче вийти заміж за мультимільйонера?".

З 1995 по 2013 рік Леанза Корнетт була одружена з телеведучим Марком Стайнсом, виховувала двох синів-підлітків.

  • Раніше на 102 році життя померла актриса й танцівниця Мардж Чемпіон - Білосніжка з класичного мультфільму Disney. У 1937 році вона виконала танець, який пізніше був змальований та увійшов до мультфільму "Білосніжка та сім гномів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.